Iškepkite prancūzišką skrebutį su šonine. Tai puiki idėja pusryčiams. Sotiems ir itin gardiems. Paruoštą prancūzišką skrebutį su šonine apibarstykite pipirais.

Gaminimo eiga

1. Vieną IKI kiaušinį išplakite su pienu ir druska.

2. Forminę duoną išmirkykite gautame plakinyje ir kepkite išlydytame IKI svieste iš abiejų pusių po 2 min.

3. Keptuvėje paskrudinkite šoninę po 2 min. iš abiejų pusių.

4. Į keptuvę muškite likusius kiaušinius ir kepkite ant mažos kaitros apie 5 min.

5. Ant iškeptos duonos riekelių dėkite apskrudintą šonine, ją apšlakstykite klevų sirupu ir ant viršaus uždėkite iškeptus kiaušinius. Užberkite pipirų.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai