Ingredientai

Porcijos: 4

Thierry Lauvray, prekybos tinklo „Iki“ konditeris, sako, kad išsikepti obuolių pyragą galima labai pigiai ir paprastai. „Ne veltui pyragai asocijuojasi su jaukiais vakarais ar savaitgaliais namuose. Pastarieji neturėtų būti perkrauti, jiems iškepti dažnai užtenka vos keleto ingredientų, nereikia ir daug patirties ar kulinarinių įgūdžių“, – įsitikinęs T. Lauvray ir dalijasi obuolių pyrago receptu.

Gaminimo eiga

  • Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską ir cinamoną.

  • Kitame dubenyje su cukrumi išplakite kiaušinius ir maišydami suberkite pasiruoštą miltų masę.

  • Supilkite pieną ir ištirpintą sviestą. Viską gerai išmaišykite.

  • Tuomet suberkite obuolių skilteles, švelniai išmaišykite. Masę supilkite į kepimo popieriumi išklotą ir papildomai riebalais išteptą formą.

  • Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.

Skanaus!

Receptu dalijasi „Iki“.