Ingredientai

Mėsos sultinys 1.5 l
Žalieji žirneliai 750 g
Grietinė 125 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Žalius žirnius (šviežius ar šaldytus) suberkite į sultinį ir virkite apie 35 minutes.

Pagardinkite druska ir pipirais, įmaišykite grietinę.

patiekite su batono skrebučiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis