Ingredientai

Porai 2 vnt.
Česnakai 4 skiltelės
Miltai 2 šaukštai
Sviestas 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Batonas 4 riekelės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Svogūnus ir porus supjaustykite plonais griežinėliais ir dėkite į keptuvėje įkaitintą sviestą.

2. Išmaišykite, uždenkite ir kepkite vis pamaišant apie 20 minučių.

3. Įspauskite česnako, įberkite muskato ir vis pamaišant kepkite ant mažos ugnies, kol svogūnai gražiai paruduos.

4. Įberkite miltų, druskos, pipirų ir maišant kepkite dar kelias minutes.

5. Supilkite svogūnus į puodą, užpilkite vištienos sultinio ir virkite apie 10 minučių.

6. Supilstykite į molinius dubenėlius, ant viršaus uždėkite po skrudintą batono riekę ir gausiai apiberkite parmezano sūriu.

7. Kiškite į iki 230 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 5-8 minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba

Rusiška raugintų kopūstų sriuba
Lengvai paruošiamas
2 val.

Rusiška raugintų kopūstų sriuba

Pomidorinė baltųjų pupelių sriuba
Lengvai paruošiamas
45 min.

Pomidorinė baltųjų pupelių sriuba

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta