Ingredientai

Sviestas 1 gabaliukas
Žalumynai žiupsnelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Pomidorus perpjauname pusiau ir suraikome plonomis riekelėmis.

2. Keptuvėje ištirpiname gabalėlį sviesto ir sudedame pomidorų riekeles taip, kad jos kiek persidengtų ir sudarytų vientisą pagrindą. Kepame keletą minučių, kol pomidorai pradės minkštėti.

3. Gausiai apibarstome pomidorus džiovintu česnaku, dedame druskos, pipirų. Ant viršaus mušame kiaušinius ir keptuvę uždengiame.

4. Kepame keletą minučių, kol baltymas iškeps, o trynio paviršius šiek tiek pabals ir jokiu būdu nemaišome, nes sugadinsime visą vaizdą.

5. Kiaušinio trynys viduryje pagal originalų receptą turėtų likti skystas, tačiau nemėgstantys tokio paruošimo gali tiesiog ilgiau pakepti.

6. Patiekiame su žalumynais ir tamsia grūdėta duona.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Omleto pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Omleto pyragas

Kiaušinienė kaip pas mamą
Lengvai paruošiamas
50 min.

Kiaušinienė kaip pas mamą

Kiaušinienė su porais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Kiaušinienė su porais

Kepti kiaušiniai kitaip
Lengvai paruošiamas
25 min.

Kepti kiaušiniai kitaip

Avinžirnių kepsneliai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Avinžirnių kepsneliai su daržovėmis

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta