Pomidorų sriuba gali būti švelnesnė, o gali lengvai ir pasikandžioti. Čia priklausys nuo to, kiek aitriosios paprikos įdėsite. Bet kokiu atveju, pomidorų sriuba abejingų nėra.

Gaminimo eiga

1. Pomidorus ir svogūnus pjaukite pusiau, aitriąją papriką pjaustykite griežinėliais. Berkite į keptuvę kartu su česnakais.

Pagardinkite prieskoniais bei alyvuogių aliejumi ir kepkite, kol daržovės suminkštės. Užpilkite sultiniu ir virkite apie 20 min.

2. Sriubą labai gerai sutrinkite trintuvu.

3. Papuoškite tarkuotu kietuoju sūriu, baziliko lapeliais ir šlakeliu alyvuogių aliejaus.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai