Ingredientai
IKI manų kruopų
2
v. š.
picos tešlos
250
g
miltų
žiupsnelis
pomidorų padažo
3
v. š.
šviežio mocarelos sūrio
100
g
IKI ŪKIS vyšninių pomidorų
1
sauja
tarkuoto kietojo sūrio
1
v. š.
alyvuogių aliejaus
šlakelis
bazilikų lapelių
1
sauja
Jei neturite daug laiko pietų gamybai, išsikepkite pomidorų picą. Patogu tuo, kad ji skani ir tik iškepta, ir atvėsusi. Iškepusią picą supjaustykite ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Gaminimo eiga
1. Apibarstykite stalviršį IKI manų kruopomis ir ant jų rankomis išsukite picos tešlą, apibarstę miltais.
2. Ant išsukto picos pado tepkite pomidorų padažą, ant viršaus plėšykite mocarelos sūrį.
3. Sudėkite per pusę perpjautus IKI ŪKIS vyšninius pomidorus, berkite tarkuotą kietąjį sūrį.
4. Orkaitėje 230 °C temp. įkaitinkite kepimo skardą ir labai greitai perkelkite picą ant karštos skardos.
5. Picą kepkite 230 °C temp. apie 5–7 min.
6. Iškepusią picą supjaustykite ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi, papuoškite bazilikų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai