Ingredientai

Miltai 100 g
Vanduo 5 šaukštai
Druska žiupsnelis
Cukrus 0.5 šaukštelio
Obuolių actas 1 šaukštelis
Bazilikai 0.5 šaukštelio
Pipirai pagal skonį
Česnakai 4 skiltelės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Sumaišykite miltus su druska ir cukrumi.

2. Į miltus sutarkuokite šaltą sviestą ir trinkite tarp pirštų ir delnų, kol pasidarys sviestiniai trupiniai.

3. Supilkite vandenį, actą ir suminkykite tešlą.

4. Iškočiokite į didelį blyną.

5. Pomidorus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite ant tešlos blyno vidurio - tegul kraštai lieka neuždengti, juos reikės užlenkti.

6. Pomidorus pabarstykite pipirais ir bazilikais.

7. Fetą sutrupinkite ir sumaišykite su išspaustu česnaku.

8. Fetą užbarstykite ant pomidorų. Ant viršaus užšlakstykite aliejaus.

9. Užlenkite tešlos kraštus ir dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

10. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Orkaitėje kepti artišokai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Orkaitėje kepti artišokai

Bananų duonos pusryčių dubenėlis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Bananų duonos pusryčių dubenėlis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas