Ingredientai

Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Bazilikai 2 šaukšteliai
Raudonėliai 2 šaukšteliai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Baklažaną supjaustykite pusės centimetro storio griežinėliais.

Pabarstykite gausiai druska ir palikite pastovėti, kol paruošite likusius prodiktis.

Pomidorus ir cukinijas supjaustykite pusės centimetro storio griežinėliais.

Fermentinį ir kietąjį sūrį sutarkuokite.

Kepimo formą ištepkite sviestu.

Nupilkite išsiskyrusias baklažanų sultis ir nuplaukite nuo griežinėlių druską.

Kepimo inde pakaitomis dėliokite pomidorų, baklažanų ir cukinijos griežinėlius, taip, kad šiek tiek vienas ant kito užeitų. Apibarstykite druska, pipirais, baziliku ir rozmarinu. Apiberkite sūrio mišiniu. Vėl susluoksniuokite, apiberkite prieskoniais ir likusiu sūriu.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta