Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Pernokusius pomidorus nuplaukite, supjaustykite ir susmulkinkite smulkintuvu.

2. Pomidorų masę pakaitinkite iki virimo ir pertrinkite per sietelį. Gautas sultis pasūdykite ir pakaitinkite iki 95 laipsnių.

3. Kietus pomidorus nuplaukite ir sudėkite į sterilizuotą stiklainį, užpilkite karštomis sultimis.

4. Stiklainius pridenkite paruoštais dangteliais, dėkite į puodą su verdančiu vandeniu ir kaitinkite 15 min.

Stiklainius sandariai uždarykite ir apverskite, kol atvės.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Reikia pasistengti
2 val. 10 min.

Keptų pomidorų padažas žiemai

Reikia pasistengti
2 val.

Agurkų salotos žiemai