Ingredientai
Gaminimo eiga
Puode įkaitinkite aliejų ir jame apkepkite smulkiai supjaustytą svogūną.
Įspauskite česnaką, sudėkite ryžius, supilkite vyną. Vynui nugaravus, supilkite sultinį – ryžius virkite apie 10-12 minučių.
Ryžius padalinkite į dvi lygias dalis. Į pirmąją dalį supilkite grietinėlę, sudėkite pusę smulkiai tarkuoto kietojo sūrio, šiek tiek druskos, rozmarinų, sviestą – šiek tiek pakaitinkite.
Likusius ryžius pagardinkite moliūgų tyre, sudėkite likusį kietąjį sūrį, šiek tiek sviesto, žiupsnelį druskos – taip pat lengvai pakaitinkite. Abu puodus su ryžiais gerai išmaišykite.
Keptuvėje iškepkite druska bei pipirais pagardintą lydekos filė ir smidrus – iš abiejų pusių, po 2 minutes. Paimkite lėkštę – pusėje jos turėtų atsidurti plovas su grietinėle, o kitoje – plovas su moliūgų tyre. Ant viršaus uždėkite žuvį ir šparagus.