Ingredientai

Alyvuogių aliejus 1 šaukštas
Vištienos krūtinėlė 2 vnt.
Svogūnas 1 vnt.
Raudonoji paprika 1 vnt.
Česnakas 3 skiltelės
Čioriso dešra 75 g
Kajeno pipirai 1 šaukštas
Ilgagrūdžiai ryžiai 250 g
Konservuoti pomidorai be odelių 400 g
Vištienos sultinys 350 ml
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Gilioje keptuvėje su dangčiu įkaitiname aliejų ir kubeliais pjaustytą vištieną kepame apie 8 minutes, kol gražiai paruduos. Vištieną sudedame į lėkštę ir paliekame nuošalyje.

2. Toje pačioje keptuvėje pakepiname smulkiai pjaustytą svogūną, kol suminkštės. Tada sudedame juostelėmis pjaustytą papriką, smulkintą česnaką, kubeliais pjaustytą čioriso dešrą ir kajeno pipirus. Viską išmaišome ir kepame 5 minutes.

3. Atgal į keptuvę sudedame vištieną, suberiame ryžius, užpilame pomidorais iš skardinės ir vištienos sultiniu.

4. Keptuvę uždengiame ir ant silpnos ugnies troškiname 20–25 minutes, kol išvirs ryžiai. Ragaujame.

Skanaus!
www.skaniaisveikai.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba