Ingredientai

Vištienos krūtinėlė 2 vnt.
Svogūnas 1 vnt.
Raudonoji paprika 1 vnt.
Česnakas 3 skiltelės
Čioriso dešra 75 g
Kajeno pipirai 1 šaukštas
Ilgagrūdžiai ryžiai 250 g
Konservuoti pomidorai be odelių 400 g
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Gilioje keptuvėje su dangčiu įkaitiname aliejų ir kubeliais pjaustytą vištieną kepame apie 8 minutes, kol gražiai paruduos. Vištieną sudedame į lėkštę ir paliekame nuošalyje.

2. Toje pačioje keptuvėje pakepiname smulkiai pjaustytą svogūną, kol suminkštės. Tada sudedame juostelėmis pjaustytą papriką, smulkintą česnaką, kubeliais pjaustytą čioriso dešrą ir kajeno pipirus. Viską išmaišome ir kepame 5 minutes.

3. Atgal į keptuvę sudedame vištieną, suberiame ryžius, užpilame pomidorais iš skardinės ir vištienos sultiniu.

4. Keptuvę uždengiame ir ant silpnos ugnies troškiname 20–25 minutes, kol išvirs ryžiai. Ragaujame.

Skanaus!
www.skaniaisveikai.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena