Ingredientai

Pienas 250 ml
Miltai 250 g
Druska žiupsnelis
Cukrus 1 šaukštas
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Supilkite pieną į puodą ir kaitinkite.

Sudėkite sviestą, įberkite druskos, cukraus ir maišant laukite, kol užvirs.

Nukelkite nuo ugnies ir nuolat maišant suberkite miltus.

Puodą vėl uždėkite kaitinti, bet nenustokite maišyti.

Maišykite, kol tešla taps vientisa ir atšoks nuo puodo dugno.

Tešlą sukrėskite į kitą dubenį ir leiskite pravėsti.

Įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite - tešla turi tapti blizgi ir elastinga.

Sudėkite tešlą į konditerinį maišelį ir įspauskite į paruoštas keksiukų formas. Palikite šiek tiek vietos viršuje, nes kepant didėja.

Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai