Ingredientai

Vanduo 250 ml
Miltai 150 g
Druska 0.5 žiupsnelio
Kardamonas 0.5 žiupsnelio
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Į puodą supilkite vandenį, įberkite druskos ir sudėkite sviestą. Vandenį užvirkite ir maišykite, kol ištirps sviestas.

2. Nukelkite nuo ugnies ir maišant suberkite miltus.

3. Tešlą maišykite ir dar pakaitinkite ant mažos ugnies apie porą minučių.

4. Nukelkite nuo ugnies ir leiskite šiek tiek pravėsti.

5. Įmuškite kiaušinius ir vėl labai gerai išmaišykite.

6. Suberkite prieskonius ir smulkiai tarkuotą sūrį. Gerai išmaišykite.

7. Tešlą sukrėskite į konditerinį maišelį ir išspauskite vieno kąsnio pyragėlius ant kepimo popieriaus.

8. Kepkite apie 25 minutes iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai