„Pina Colada“ populiari Puerto Rike jau nuo 1978 m. Rekomenduoju visiems išsiilgusiems vasaros arba tropikų skonio.

Gaminimo eiga

Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, sodą ir druską.

Ananasus sudėkite ant sietelio ir leiskite jiems nuvarvėti.

Minkštą sviestą plakite su cukrumi, kol masė pabals ir taps panaši į purų sviestinį kremą.

Po vieną, maždaug kas pusę minutės, įplakite kiaušinius. Supilkite grietinėlę, romą arba „Pina Colada“ likerį, suberkite persijotus birius produktus ir viską išmaišykite iki vienalytės masės.

Galiausiai įmaišykite kubeliais pjaustytus ananasus.

Tešla turi būti tirštoka, bet gana puri.

Keksiukus kepkite apie 20 – 25 min. 190 laipsnių karštumo orkaitėje, kol šie gražiai pakils ir sutvirtės.

Tuomet sumaišykite maskarponę su iki standumo išplakta grietinėle ir cukraus pudra. Šį kremą raitykite ant atvėsusių keksiukų. Gausiai pabarstykite kokosų drožlių, papuoškite įsmeigdami ananasų gabalėlį, vyšnaitę ar braškę.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai