Ingredientai
Vištienos filė
200
g
Salierų stiebai
1
vnt.
Gūžinės salotos
2
saujos
Žaliosios alyvuogės
1
sauja
Rūkytų paprikų milteliai
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Sezamų aliejus
šlakelis
Porcijos: 2
Už receptą dėkojame skaitytojai Dinai.
Gaminimo eiga
Saliero stiebą supjaustykite plonomis riekelėmis.
Pasūdytame vandenyje išvirtą vištienos filė supjaustykite smulkiais gabalėliais (galima naudoti ir keptą vištieną).
Alyvuoges perpjaukite pusiau.
Salotų lapus suplėšykite.
Viską sumaišykite, apiberkite druska, pipirais, rūkytų paprikų milteliais ir apšlakstykite sezamų aliejumi.
Atsiliepimai