Ingredientai
varškės 9 %
180
g
citrinos žievelės
0.5
vnt.
druskos su aitriosiomis paprikomis
žiupsnelis
česnako
1
skiltelė
Aliejui:
čiobrelių
1
sauja
česnako
2
skiltelės
Alyvuogių aliejaus
Gaminimo eiga
1. Į dubenį dėkite varškę, įtarkuokite citrinos žievelės, česnako, berkite druską su aitriosiomis paprikomis. Viską išmaišykite ir aliejumi pateptomis rankomis formuokite rutuliukus.
2. Į kitą indelį sudėkite tarp rankų patrintus čiobrelius, supjaustytą česnaką, pilkite aliejų.
3. Į aliejų sudėkite varškės rutuliukus.
4. Laikykite per naktį šaldytuve ir ryte galite patiekti.
ALFO PATARIMAI:
· Tokius rutuliukus galite patiekti svečiams arba patys užkandžiauti su duona ar prie užkandžių.
· Taip pat jais galite paskaninti salotas.
· Laikyti šaldytuve siūlau iki 4–5 dienų.
Atsiliepimai