Ingredientai

varškės 9 % 180 g
citrinos žievelės 0.5 vnt.
druskos su aitriosiomis paprikomis žiupsnelis
česnako 1 skiltelė
Aliejui:
čiobrelių 1 sauja
česnako 2 skiltelės
Alyvuogių aliejaus

Gaminimo eiga

1. Į dubenį dėkite varškę, įtarkuokite citrinos žievelės, česnako, berkite druską su aitriosiomis paprikomis. Viską išmaišykite ir aliejumi pateptomis rankomis formuokite rutuliukus.

2. Į kitą indelį sudėkite tarp rankų patrintus čiobrelius, supjaustytą česnaką, pilkite aliejų.

3. Į aliejų sudėkite varškės rutuliukus.

4. Laikykite per naktį šaldytuve ir ryte galite patiekti.

ALFO PATARIMAI:

· Tokius rutuliukus galite patiekti svečiams arba patys užkandžiauti su duona ar prie užkandžių.

· Taip pat jais galite paskaninti salotas.

· Laikyti šaldytuve siūlau iki 4–5 dienų.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai