Ingredientai

Skaldyti grikiai 1 stiklinė
Kiaulienos faršas 200 g
Mėsos sultinys 1 stiklinė
Kiaušiniai 2 vnt.
Fermentinis sūris 100 g
Pomidorų tyrė 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Malti džiūvėsėliai 6 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Skaldytus grikius užpilkite karštu sultiniu ir palikite 15 minučių, kol išbrinks.

Sumaišykite su faršu, kiaušiniais, tarkuotu sūriu ir pomidorų tyre.

Pagardinkite druska, pipirais ir formuokite nedidelius, plokščius kotletus.

Apvoliokite maltuose džiūvėsiuose ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla