Ingredientai
Pjaustyti pomidorai
4 vnt.
Cukinijos
500 g
Didesnių svogūnų
2 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Česnako
5 skiltelė
Lauro lapai
4 vnt.
Kvapieji pipirai
5 vnt.
Gaminimo eiga
Morkas sutarkuokite burokine tarka. Svogūnus ir česnaką smulkiai supjaustykite.
Įkaitintame svieste apkepkite svogūnus su česnakais, suberkite morkas ir patroškinkite ant mažos ugnies.
Į puodą suberkite pjaustytus pomidorus, paprikas ir cukiniją.
Įpilkite puodelį vandens ir užkaiskite.
Supilkite keptas morkas, įberkite druskos. Įmeskite lauro lapų ir kvapniųjų pipiurų žirnelių.
Virkite apie 10-15 minučių. Prieš pilstant į stiklainius, išgriebkite lauro lapus.