Ingredientai

Baklažanai 2 vnt.
Kiaušiniai 3 vnt.
Fermentinis sūris 100 g
Majonezas 2 šaukštai
Česnakai 3 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Baklažanus nuplaukite, nupjaukite kotelį ir perpjaukite išilgai per pusę. Gausiai apibarstykite druska ir palikite pastovėti ko, išvirs kiaušiniai.

Kiaušinius išvirkite kietai, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Kiaušinius sumaišykite su tarkuotu sūriu, majonezu ir išspaustu česnaku.

Nuplaukite druską nuo baklažanų ir nusausinkite.

Negiliai išskobkite baklažanus, pabarstykite trupučiu druskos ir pipirų.

Išskobtą baklažano minkštimą smulkiai supjaustykite ir įmaišykite į mišrainę.

Mišraine įdarykite baklažanus, sudėkite glaudžiai, kad nepasvirtų, į epimo indą ir kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai