Ingredientai
Kiaulienos filė
400
g
Aliejus
1
šaukštas
Druska
šaukštelis
Morkos
1
vnt.
Čili pipirai
1
vnt.
Citrinų sultys
30
ml
Rudasis cukrus
2
šaukšteliai
Žuvies padažas
1
šaukštelis
Sojos daigai
150
g
Svogūnų laiškai
sauja
Porcijos: 4
Soti mėsiška sriuba.
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Daržoves ir svogūnų laiškus nuplaukite. Iš paprikų išimkite sėklas. Aitriąją papriką supjaustykite kubeliais, saldžiąsias paprikas – šiaudeliais, morką – griežinėliais. Svogūnų laiškus susmulkinkite.
Kiaulieną supjaustykite stambokais gabalėliais, apkepkite aliejuje, paskui sudėkite saldžiąsias paprikas ir pakepkite dar 5 min.
Sudėkite keptą mėsą ir paprikas į puodą, sudėkite aitriąsias paprikas, morkas, supilkite citrinos sultis, žuvies padažą ir įpilkit 1,5 litro karšto vandens. Kai užvirs, virkite 15 min. Jei reikia, įberkite druskos.
Nukelkite puodą nuo viryklės, sudėkite svogūnų laiškus ir sojos daigus, išmaišykite ir išpilstykite į lėkštes.
Atsiliepimai