Soti mėsiška sriuba.

Gaminimo eiga

Gaminimas:

Daržoves ir svogūnų laiškus nuplaukite. Iš paprikų išimkite sėklas. Aitriąją papriką supjaustykite kubeliais, saldžiąsias paprikas – šiaudeliais, morką – griežinėliais. Svogūnų laiškus susmulkinkite.

Kiaulieną supjaustykite stambokais gabalėliais, apkepkite aliejuje, paskui sudėkite saldžiąsias paprikas ir pakepkite dar 5 min.

Sudėkite keptą mėsą ir paprikas į puodą, sudėkite aitriąsias paprikas, morkas, supilkite citrinos sultis, žuvies padažą ir įpilkit 1,5 litro karšto vandens. Kai užvirs, virkite 15 min. Jei reikia, įberkite druskos.

Nukelkite puodą nuo viryklės, sudėkite svogūnų laiškus ir sojos daigus, išmaišykite ir išpilstykite į lėkštes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Žuvienė su lašiša
Lengvai paruošiamas
30 min.

Žuvienė su lašiša

Ramenas su antiena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ramenas su antiena

Tailandietiška Tom Yum sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tailandietiška Tom Yum sriuba