Ingredientai

Manų kruopos 0.5 stiklinės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Miltai šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Vieną kiaušinį kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

2. Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje kol gražiai apskrus.

3. Pievagrybius smulkiai supjaustykite, sumaišykite su kiaušiniais, svogūnais, manų kruopomis, pagardinkite pipirais ir druska.

4. Gerai išmaišykite ir palikite 10 minučių pastovėti.

5. Dar kartą išmaišykite, formuokite kotletukus, juos apvoliokite miltuose ir kepkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Tofu kukuliai su pievagrybiais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Tofu kukuliai su pievagrybiais

Burokėlių falafeliai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Burokėlių falafeliai

Vištienos maltinukai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Vištienos maltinukai su varške

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba