Ingredientai
Kiaušiniai
3
vnt.
Manų kruopos
0.5
stiklinės
Svogūnai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Miltai
šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Vieną kiaušinį kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
2. Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje kol gražiai apskrus.
3. Pievagrybius smulkiai supjaustykite, sumaišykite su kiaušiniais, svogūnais, manų kruopomis, pagardinkite pipirais ir druska.
4. Gerai išmaišykite ir palikite 10 minučių pastovėti.
5. Dar kartą išmaišykite, formuokite kotletukus, juos apvoliokite miltuose ir kepkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
Atsiliepimai