Ingredientai

Manų kruopos 0.5 stiklinės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Miltai šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Vieną kiaušinį kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

2. Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje kol gražiai apskrus.

3. Pievagrybius smulkiai supjaustykite, sumaišykite su kiaušiniais, svogūnais, manų kruopomis, pagardinkite pipirais ir druska.

4. Gerai išmaišykite ir palikite 10 minučių pastovėti.

5. Dar kartą išmaišykite, formuokite kotletukus, juos apvoliokite miltuose ir kepkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Reikia pasistengti
1 val.

Pievagrybių kotletai

Lengvai paruošiamas
40 min.

Tuno kotletukai