Ingredientai

Pievagrybiai (susmulkinti) 0.5 l
Kiaušiniai 3 vnt.
Manų kruopos 0.5 stiklinės
Svogūnai 1 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Miltai šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vieną kiaušinį kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje kol gražiai apskrus.

Pievagrybius smulkiai supjaustykite, sumaišykite su kiaušiniais, svogūnais, manų kruopomis, pagardinkite pipirais ir druska.

Gerai išmaišykite ir palikite 10 minučių pastovėti.

Dar kartą išmaišykite, formuokite kotletukus, juos apvoliokite miltuose ir kepkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla