Ingredientai
MANTINGA tamsios itališkos čiabatos
3
riekelės
pievagrybių
1
sauja
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
parmezano sūrio
20
g
aviečių
5
vnt.
IKI krapų šakelių
2
vnt.
Kai karšta, šiltų patiekalų norisi mažiau, tad siūlome išbandyti pievagrybių karpačą. Greitai pagaminamas pievagrybių karpačas gali tapti puikiu užkandžiu užsukus netikėtiems svečiams.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA tamsią itališką čiabatą kepkite 200 °C temp. orkaitėje 10 min. Iškepusiai duonai leiskite atvėsti.
2. Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais.
3. Pievagrybius išdėliokite lėkštėje, užpilkite alyvuogių aliejaus, pagardinkite druska ir pipirais, užtarkuokite parmezano sūrio, dėkite avietes bei papuoškite IKI krapų šakelėmis. Patiekite pievagrybių karpačą kartu su čiabatos riekelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai