Ingredientai

Citrinos 6 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Muskato riešutai pagal skonį
Čiobreliai 2 šaukšteliai
Sultinio milteliai 0.5 šaukštelio
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Mėsą supjaustykite vieną-dviejų kąsnių gabaliukais. Subarstykite pipirais, čiobreliais ir muskatu.

2. Citriną supjaustykite griežinėliais.

3. Dubenyje sluoksniuokite citrinų griežinėlius ir mėsos gabaliukus taip, kad citrinų sluoksnis būtų pirmas ir paskutinis.

4. Šiek tiek prislėkite ir padėkite parai į šaldytuvą. Druska gabaliukus apiberkite likus valandai iki kepimo.

5. Pievagrybius nuplaukite, subarstykite pipirais, Provanso žolelėmis, druska, sultinio milteliais, gerai išmaišykite ir palikite porai valandų.

6. Suverkite mėsos gabaliukus ir pievagrybius ant iešmelių ir kepkite ant kaitrių žarijų kol gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai