Ingredientai

Kiaulienos sprandinė 500 g
Citrinos 6 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Muskato riešutai pagal skonį
Čiobreliai 2 šaukšteliai
Pievagrybiai 300 g
Provanso žolelės žiupsnelis
Sultinio milteliai 0.5 šaukštelio
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Mėsą supjaustykite vieną-dviejų kąsnių gabaliukais. Subarstykite pipirais, čiobreliais ir muskatu.

Citriną supjaustykite griežinėliais.

Dubenyje sluoksniuokite citrinų griežinėlius ir mėsos gabaliukus taip, kad citrinų sluoksnis būtų pirmas ir paskutinis.

Šiek tiek prislėkite ir padėkite parai į šaldytuvą. Druska gabaliukus apiberkite likus valandai iki kepimo.

Pievagrybius nuplaukite, subarstykite pipirais, Provanso žolelėmis, druska, sultinio milteliais, gerai išmaišykite ir palikite porai valandų.

Suverkite mėsos gabaliukus ir pievagrybius ant iešmelių ir kepkite ant kaitrių žarijų kol gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai