Ingredientai

Pomidorai (didesni) 6 vnt.
Pievagrybiai 3 saujos
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Muskato riešutai žiupsnelis
Čiobreliai žiupsnelis
Česnakai 1 skiltelė
Fermentinis sūris 30 g
Kietasis sūris 30 g
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Nupjaukite pomidorų viršūnėlę su koteliu. Sėklytes ir minkštimą išimkite.

Pievagrybius nuvalykite gana smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste su druska, pipirais, muskato riešutu ir čiobreliais. Įspauskite česnako skiltelę. Kepkite apie 4-5 minutes.

Fermentinį ir kietąjį sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su pievagrybiais.

Įdarą sudėkite į pomidorų vidų ir uždenkite viršūnėlėmis.

Pomidorus sustatykite į kepimo indą taip, kad glaustųsi vienas prie kito - taip pomidorai kepdami neapvirs.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas