Ingredientai
Česnako
1 skiltelė
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Rozmarinai
2 šakelės
Aitriosios paprikos
1 vnt.
Alyvuogių aliejus
4 v. š.
Didelės tarkuotos morkos
3 vnt.
Vištienos filė
1 vnt.
Bazilikai (žali)
4 lapeliai
Gaminimo eiga
1. Česnaką supjaustykite griežinėliais, svogūną, rozmariną, aitriąją papriką susmulkinkite, viską sudėkite į dubenį, įpilkite alyvuogių aliejaus, pagardinkite druska bei pipirais ir viską gerai išmaišykite.
2. Morkas pjaukite per puse, vištienos filė marinuokite su alyvuogių aliejumi, druska, pipirais.
3. Į kepimo skardą dėkite morkas, užpilkite svogūnų padažo, vištieną dėkite ant viršaus ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 15–20 min. Patiekite su baziliko lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG