Ingredientai

Pienas 1.5 l
Kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 150 g
Vanduo 0.5 l
Druska žiupsnelis
Sviestas 20 g
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Kiaušinius gerai išplakite, plakant suberkite miltus ir druską. Gauta tešla turėtų būti blynų tešlos tirštumo. Jei per tiršta, atskieskite pienu.

2. Užvirkite pieną su vandeniu.

3. Šaukštu suleiskite pailgus kukuliukus.

4. Išvirusi sriuba pagardinama sviestu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu