Ingredientai

Bulvės 6 vnt.
Grietinėlė 100 ml
Sviestas 1 šaukštas
Kiaulienos faršas 400 g
Pievagrybiai 14 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Fermentinis sūris 100 g
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 2 skiltelės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves išvirkite ir sutrinkite su sviestu, druska ir grietinėle.

Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberkite faršą, smulkiai pjaustytą svogūną ir pjaustytus pievagrybius. Išspauskite česnaką. Pagardinkite pipirais, druska. Maišant kepkite apie 10 minučių.

Į kepimo indą suberkite faršą. Išlyginkite.

Ant viršaus sudėkite bulvių košę ir išlyginkite.

Kepkite 20 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Užbarstykite tarkuoto sūrio ir kepkite dar 5 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas