Ingredientai
PICOS PADUI: sausų mielių
7
g
pilno grūdo kvietinių miltų
240
g
cukraus
žiupsnelis
druskos
žiupsnelis
šilto vandens
140
g
aliejaus
25
g
svogūnas
1
vnt.
gražgarsčių
sauja
šviežio kubeliais pjaustyto ananaso
sauja
pomidorų tyrės
2
v. š.
fermentinio sūrio
50
g
parmezano sūrio
50
g
Porcijos: 3
Jei jau valgote picą, pasirūpinkite, kad ji būtų kažkiek sveikesnė, be galo skani, gal net gurmaniška, kad gautas malonumas būtų vertas nedidelės nuodėmės. ši pica – būtent tokia: gaivi, su pikantišku skoniu.
Gaminimo eiga
1. Visus picos padui skirtus ingredientus sumaišykite ir išminkykite tešlą, leiskite jai pastovėti šiltoje vietoje apie 1 val.
2. Tešlai pastovėjus, iš jos suformuokite tris nedideles plonas picas, patepkite pomidorų tyre, pabarstykite tarkuotu fermentiniu ir parmezano (jo šiek tiek pasilikite) sūriais, sudėliokite griežinėliais pjaustytą svogūną, ananaso kubelius ir kepkite, kol kraštai apskrus.
3. Ant iškepusios picos barstykite gražgarstės lapelius, antienos gabalėlius ir pabarstykite likusiu tarkuotu parmezanu.
Atsiliepimai