Ingredientai

PICOS PADUI: sausų mielių 7 g
pilno grūdo kvietinių miltų 240 g
cukraus žiupsnelis
druskos žiupsnelis
šilto vandens 140 g
aliejaus 25 g
svogūnas 1 vnt.
gražgarsčių sauja
šviežio kubeliais pjaustyto ananaso sauja
pomidorų tyrės 2 v. š.
fermentinio sūrio 50 g
parmezano sūrio 50 g
Porcijos: 3
Susiruošusiems gaminti picą kviečiame išbandyti naminės picos tešlos receptą. Lengvas, o pakepus – traškus padas bus tikras maonumo garantas.

Gaminimo eiga

1. Visus picos padui skirtus ingredientus sumaišykite ir išminkykite tešlą, leiskite jai pastovėti šiltoje vietoje apie 1 val.

2. Tešlai pastovėjus, iš jos suformuokite tris nedideles plonas picas, patepkite pomidorų tyre, pabarstykite tarkuotu fermentiniu ir parmezano (jo šiek tiek pasilikite) sūriais, sudėliokite griežinėliais pjaustytą svogūną, ananaso kubelius ir kepkite, kol kraštai apskrus.

3. Ant iškepusios picos barstykite gražgarstės lapelius, antienos gabalėlius ir pabarstykite likusiu tarkuotu parmezanu.

Tinklaraštis „Lieknos bitės“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai