Ingredientai

cukraus 1 a. š.
sausų mielių 5 g
vandens 300 ml
alyvuogių aliejaus 1 v. š.
miltų 470 g
druskos 1 a. š.
Susiruošėte gaminti picą, o picos pado neturite? Ne bėda – juk jį galimapasigaminti patiems. Ir, patikėkite, toks picos padas bus kur skanesnis už pirktinį.

Gaminimo eiga

1. Į dubenį dėkite šaukštelį cukraus, sausas mieles, įpilkite šilto vandens, alyvuogių aliejaus ir viską išmaišykite. Tada dėkite ⅓ miltų ir maišykite. Įberkite druskos, dėkite dar ⅓ miltų ir vėl viską išmaišykite. Kai tešlos nebepavyks maišyti šaukštu, sudėkite likusius miltus ir minkykite tešlą rankomis.

2. Tešlą padalinkite pusiau ir suformuokite rutuliukus. Tešlos rutuliukus sudėkite į didesnį indą, uždenkite maistine plėvele, kad tešla neišdžiūtų ir kildinkite, kol rutuliukai padvigubės.

3. Picos tešlos rutuliuką iškočiokite ant miltais pabarstyto paviršiaus iki norimos formos picos pado. 

Skanaus!

Receptų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai