Ingredientai

PICOS PADUI: sausų mielių 7 g
pilno grūdo kvietinių miltų 240 g
cukraus žiupsnelis
druskos žiupsnelis
šilto vandens 140 g
aliejaus 25 g
svogūnas 1 vnt.
gražgarsčių sauja
šviežio kubeliais pjaustyto ananaso sauja
pomidorų tyrės 2 v. š.
fermentinio sūrio 50 g
parmezano sūrio 50 g
Jei jau valgote picą, pasirūpinkite, kad ji būtų bent keliais žingsneliais sveikesnė, be galo skani, gal net gurmaniška, kad gautas malonumas būtų vertas nedidelės nuodėmės.

Gaminimo eiga

Tinklaraštis „Lieknos bitės“ siūlo būtent tokį variantą – vasarišką, gaivų, su truputėliu egzotikos ir pikantiškumo.

Gaminimas:

  1. Visus picos padui skirtus ingredientus sumaišykite ir išminkykite tešlą, leiskite jai pastovėti šiltoje vietoje apie 1 val.
  2. Tešlai pastovėjus, iš jos suformuokite tris nedideles plonas picas, patepkite pomidorų tyre, pabarstykite tarkuotu fermentiniu ir parmezano (o šiek tiek pasilikite) sūriais, sudėliokite griežinėliais pjaustytą svogūną, ananaso kubelius ir kepkite, kol kraštai apskrus.
  3. Ant iškepusios picos barstykite gražgarstės lapelius, antienos gabalėlius ir pabarstykite likusiu tarkuotu parmezanu.
Tinklaraštis „Lieknos bitės“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

„Tlajuda“: meksikietiška pica
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tlajuda“: meksikietiška pica

Pomidorų pica – PER 30 MINUČIŲ
Lengvai paruošiamas
30 min.

Pomidorų pica – PER 30 MINUČIŲ

Kumpio pica
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Kumpio pica