Ingredientai
Baltagūžiai kopūstai
200
g
Kiaušiniai
2
vnt.
SANTA MARIA ryžių makaronai
1
pakelis
SANTA MARIA PHAD THAI WOK padažas
2
pakeliai
Aliejus
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Paruoškite ryžių makaronus laikydamiesi ant pakuotės pateiktų nurodymų.
2. Vištienos juosteles pakepkite kiniškoje keptuvėje arba ant grotelių, sudėkite susmulkintą kopūstą. Sumažinkite ugnį, kai vištiena gražiai paruduos.
3. Sudėkite ryžių makaronus, įmaišykite PHAD THAI WOK padažą ir išplaktus kiaušinius. Pakaitinkite.
4. Iš karto patiekite su saldžiu aitriųjų paprikų padažu, įspauskite žaliųjų citrinų sulčių arba, jei norite, iš kraštų apdėliokite žaliosios citrinos gabaliukais.
Atsiliepimai