Ingredientai

Vištienos filė (arba kiaulienos) 400 g
Baltagūžiai kopūstai 200 g
Kiaušiniai 2 vnt.
SANTA MARIA ryžių makaronai 1 pakelis
SANTA MARIA PHAD THAI WOK padažas 2 pakeliai
Aliejus 2 šaukštai
SANTA MARIA saldaus aitriųjų paprikų padažas
Laimo vaisių sultys
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Paruoškite ryžių makaronus laikydamiesi ant pakuotės pateiktų nurodymų.

2. Vištienos juosteles pakepkite kiniškoje keptuvėje arba ant grotelių, sudėkite susmulkintą kopūstą. Sumažinkite ugnį, kai vištiena gražiai paruduos.

3. Sudėkite ryžių makaronus, įmaišykite PHAD THAI WOK padažą ir išplaktus kiaušinius. Pakaitinkite.

4. Iš karto patiekite su saldžiu aitriųjų paprikų padažu, įspauskite žaliųjų citrinų sulčių arba, jei norite, iš kraštų apdėliokite žaliosios citrinos gabaliukais.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba