Porcijos: 2
Vytauto Samavičiaus receptas.

Gaminimo eiga

1. Riešutus pakepinkite sausoje keptuvėje, atvėsinkite ir susmulkinkite trintuve.

2. Nuplaukite svogūnų laiškus ir bazilikus, nuo kotų nuskabykite bazilikų lapelius.

3. Į trintuvę sudėkite svogūnų laiškus ir bazilikų lapelius, supilkite alyvuogių aliejų, sutrinkite.

4. Sudėkite trintus riešutus, lengvai permaišykite.

5. Sutarkuokite parmezaną, dėkite jo po truputį į svogūnų laiškų, bazilikų ir riešutų masę. Stebėkite konsistenciją. Pasirinkite, kokio tirštumo padažo pageidaujate. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Nieko nėra geriau kaip makaronai ir pestas!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai