Ingredientai

Perlinės kruopos 1.5 stiklinės
Vanduo 1.5 l
Druska pagal skonį
Cukrus 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Kruopas geriausia užpilti karštu vandeniu ir palikti mirkti per naktį.

2. Kruopas išvirkite pasūdytame vandenyje, nukoškite vandenį. Pagardinkite cukrumi ir, jei dar reikia, druska.

3. Šonine supjaustykite mažais gabaliukais ir apkepkite, kol ims gražiai skrusti. Supilkite į kruopas ir išmaišykite.

4. Slyvas išmirkykite, gerai nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite. Įmaišykite į košę.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Rizotas su krevetėmis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Rizotas su krevetėmis

Grikių pusryčiai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Grikių pusryčiai

Tofinienė
Lengvai paruošiamas
15 min.

Tofinienė

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“