Ingredientai
Makaronai
200
g
Vištiena
300
g
Pievagrybiai
16
vnt.
Grietinėlė
150
ml
Sultinio milteliai
0.5
šaukštelio
Pipirai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištieną supjaustykite mažais gabaliukais ir dėkite kepti įkaitintą aliejų. Vis pamaišykite.
Makaronus suberkite į verdantį, pasūdytą vandenį.Virkite kaip nurodyta ant pakuotės.
Pievagrybius nuplaukite, nuvalykite iš supjaustykite į kelias dalis. Suberkite į vištieną.
Pagardinkite prieskoniais ir vis pamaišant kepkite apie 10 minučių.
Įpilkite grietinėlės ir išmaišykite. Plaukite kol užvirs,pakaitinkite dar minutę-dvi.
Vištieną patiekite su nusunktais makaronais.
Atsiliepimai