Ingredientai

Antis 2.5 kg
Sojos padažas 2 šaukštai
Medus 2 šaukštai
Kiniški prieskoniai 1 šaukštelis
Granatai 1 vnt.
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Antį gerai nuplaukite, perpjaukite pusiau.

2. Anties krūtinėlę keliose vietose įpjaukite 3-4 centimetrus.

3. Iš medaus, sojų padažo, kiniškų prieskonių ir druskos pasigaminkite marinatą.

4. Abi anties dalis gerai įtrinkite marinatu ir palikite 10-12 valandų.

5. Tuomet antį kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1-1,5 valandos.

6. Keptą antį papuoškite salotų lapais, granatais ir apelsinais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai