Ingredientai

Bekvapė želatina 2 pakeliai
Pienas 1 puodelis
Cukrus 1 puodelis
Grietinė 450 ml
Grietinėlė (riebi) 500 ml
Juodasis šokoladas 200 g
Uogos pagal skonį
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Į pieną suberkite želatiną ir kaitinant maišykite kol želatina ištirps (pienas negali užvirti, geriau išlaikyti pastoviai stipriai šiltą).

Pieną palikite atvėsti.

Grietinėlę išplakite su cukrumi iki standžių putų.

Sudėkite riebią grietinę ir išplakite.

Supilkite šaltą pieną ir išplakite.

Masę sudėkite į pyrago kepimo formą, nuimamais kraštais (dugną ištieskite kepimo popieriumi - bus paprasčiau išimti).

Uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kol gerai sustings.

Sustingusį paukščių pieną išimkite iš formos ir padėkite ant lygios didelės lėkštės ar torto padėklo.

Šokoladą išlydykite ir palikite atvėsti. Jis turi būti pakankamai vėsus, bet dar šiek tiek skystas. Užpilkite ant torto, išlyginkite ir padėkite į šaldytuvą dar 30 minučių.

Viršų galite papuošti turimomis uogomis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai