Ingredientai

Baltos žuvies filė (sumaltos) 1 l
Batonas 2 riekelės
Kiaušiniai 2 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Malti džiūvėsėliai 6 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Atidžiai iš žuvies išrinkite kaulus ir sumalkite.

Batono minkštimą užpilkite pienu, palaukite kelias minutes ir švelniai spaudžiant nupilkite skystį.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje kol gražiai apskrus.

Į sumaltą žuvį sudėkite išmirkytą batoną, kiaušinius, svogūnus, pagardinkite pipirais ir druska. Gerai išminkykite.

Formuokite „pirštelius“, juos apvoliokite maltuose džiūvėsiuose.

Gepkite gerai įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu

Tradicinė silkė pataluose
Reikia pasistengti
1 val.

Tradicinė silkė pataluose

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu