Ingredientai

Bulvės 2 vnt.
Grietinė 1 šaukštas
Kmynai 1 šaukštelis
Česnakai 1 skiltelė
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Į mėsos faršą sudėkite tarkuotas bulves (geriausia bulvių tarka). Bulves geriausia kiek nusunkti, kad būtų mažiau skysčio.

2. Įmuškite kiaušinį, įdėkite grietinės, suberkite prieskonius, išspauskite česnaką.

3. Gerai išmaišykite, išminkykite ir formuokite kotletus.

4. Kepkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Tofu kukuliai su pievagrybiais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Tofu kukuliai su pievagrybiais

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai