Ingredientai

Veršienos faršas 250 g
Vištienos faršas 250 g
Bulvės 2 vnt.
Kiaušiniai 1 vnt.
Grietinė 1 šaukštas
Kmynai 1 šaukštelis
Česnakai 1 skiltelė
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Į mėsos faršą sudėkite tarkuotas bulves (geriausia bulvių tarka). Bulves geriausia kiek nusunkti, kad būtų mažiau skysčio.

Įmuškite kiaušinį, įdėkite grietinės, suberkite prieskonius, išspauskite česnaką.

Gerai išmaišykite, išminkykite ir formuokite kotletus.

Kepkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla