Ingredientai

Skaldyti grikiai 1 stiklinė
Vanduo 1 stiklinė
Kietasis sūris 50 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Druska 0.5 šaukštelio
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Skaldytus grikius užpilkite karštu vandeniu ir palaukite kol atvės.

Smulkiai sutarkuokite sūrį, sudėkite į atvėsusius grikius, įmuškite kiaušinius.

Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite šaukštą tešlos ir švelniai suplokite blyną - jis turi būti plonas.

Palaukit kol apskrus apatinė pusė, apverskite ir palaukite kol apskrus antra pusė.

Blynus patiekite su grietine, pagardinta druska ir išspaustu česnaku.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

Naminiai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Naminiai bulviniai blynai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba