Ingredientai
Varškė
400
g
Cukrus
5
šaukštai
Sviestas
50
g
Manų kruopos
2
šaukštai
Kiaušiniai
2
vnt.
Razinos
1
stiklinė
Kefyras
0.5
stiklinės
Vanilinis cukrus
2
šaukšteliai
Druska
žiupsnelis
Sviestas
60
g
Malti džiūvėsėliai
0.5
stiklinės
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Kiaušinius išsukite su cukrumi ir minkštu sviestu.
2. Suberkite per tinklelį pertrintą varškę.
3. Suberkite manų kruopas ir gerai išmaišykite.
4. Suberkite kepimo miltelius, vanilinį cukrų, druską, supilkite kefyrą, suberkite razinas.
5. Gerai išmaišykite.
6. Tešlą sudėkite į sviestu išteptą ir maltais džiūvėsiai pabarstytą kepimo formą.
7. Ant viršaus užtarkuokite šalto sviesto.
8. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai