Gaminimo eiga

1. Pusę sausainių sutrinkite iki trupinių. Kitą dalį susmulkinkite mažais gabaliukais.

2. Kondensuotą pieną sumaišykite su kakavą, įpilkite šaukštą vandens ir užvirkite.

3. Kiaušinius išplakite su cukraus pudra.

4. Plakant į kiaušinius supilkite kondensuotą pieną.

5. Kaitinkite dar kelias minutes, sudėkite sviestą ir maišant dar pakaitinkite..

6. Kakavos masę (kiek atvėsusią) supilkite ant smulkintų riešutų ir sausainių trupinių.

7. Gerai išmaišykite ir sudėkite į silikoninę pyrago formą.

8. Uždenkite maistine plėvele ir dėkite kelioms valandoms į šaldytuvą, kol gerai sustings.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai