Ingredientai

Sausainiai „Gaidelis“ 400 g
Sviestas 200 g
Kiaušiniai 1 vnt.
Kondensuotas pienas 250 g
Kakavos milteliai 4 šaukštai
Migdolai 100 g
Cukraus pudra 1 šaukštas
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Pusę sausainių sutrinkite iki trupinių. Kitą dalį susmulkinkite mažais gabaliukais.

Kondensuotą pieną sumaišykite su kakavą, įpilkite šaukštą vandens ir užvirkite.

Kiaušinius išplakite su cukraus pudra.

Plakant į kiaušinius supilkite kondensuotą pieną.

Kaitinkite dar kelias minutes, sudėkite sviestą ir maišant dar pakaitinkite..

Kakavos masę (kiek atvėsusią) supilkite ant smulkintų riešutų ir sausainių trupinių.

Gerai išmaišykite ir sudėkite į silikoninę pyrago formą.

Uždenkite maistine plėvele ir dėkite kelioms valandoms į šaldytuvą, kol gerai sustings.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Naminis varškės apkepas
Lengvai paruošiamas
45 min.

Naminis varškės apkepas

Morkų pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Morkų pyragas

Klasikinis obuolių pyragas
Lengvai paruošiamas
45 min.

Klasikinis obuolių pyragas