Ingredientai
Sausainiai „Gaidelis“
400
g
Sviestas
200
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Kondensuotas pienas
250
g
Kakavos milteliai
4
šaukštai
Migdolai
100
g
Cukraus pudra
1
šaukštas
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Pusę sausainių sutrinkite iki trupinių. Kitą dalį susmulkinkite mažais gabaliukais.
2. Kondensuotą pieną sumaišykite su kakavą, įpilkite šaukštą vandens ir užvirkite.
3. Kiaušinius išplakite su cukraus pudra.
4. Plakant į kiaušinius supilkite kondensuotą pieną.
5. Kaitinkite dar kelias minutes, sudėkite sviestą ir maišant dar pakaitinkite..
6. Kakavos masę (kiek atvėsusią) supilkite ant smulkintų riešutų ir sausainių trupinių.
7. Gerai išmaišykite ir sudėkite į silikoninę pyrago formą.
8. Uždenkite maistine plėvele ir dėkite kelioms valandoms į šaldytuvą, kol gerai sustings.
Skanaus!
Atsiliepimai