Ingredientai

Avižiniai dribsniai 400 g
Vanduo 1.5 l
Druska žiupsnelis
Aguonos 1 šaukštas
Medus 1 šaukštas
Juoda duona 0.5 riekelės
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Avižinius dribsnius užpilkite šiltu vandeniu, išmaišykite, įmeskite duonos plutelę.

Kambario temperatūroje laikykite apie parą laiko.

Perkoškite, įpilkite 1 litrą vandens.

Pasūdykite, užvirkite ir virkite maišant apie 2-3 minutes.

Į karštą kisielių įberkite aguonų ir įdėkite medaus. Išmaišykite.

Geriamas atšaldytas.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Pats tikriausias avižų kisielius Kūčioms
Lengvai paruošiamas
30 min.

Pats tikriausias avižų kisielius Kūčioms

Tradicinis spanguolių kisielius
Reikia pasistengti
30 min.

Tradicinis spanguolių kisielius

Tradicinis avižų kisielius
Reikia pasistengti

Tradicinis avižų kisielius

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla