Ingredientai
Varškė
700
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Miltai
50
g
Kepimo milteliai
2
šaukšteliai
Sviestas
120
g
Cukrus
100
g
Vanilinis cukrus
1
šaukštas
Citrinos žievelė
1
šaukštelis
Citrinų sultys
3
šaukštai
Apelsinų likeris
2
šaukštai
Druska
žiupsnelis
Razinos
1
sauja
Konservuoti persikai
2
vnt.
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Minkštą sviestą išsukite su cukrumi ir druska.
Suberkite vanilinį cukrų ir smulkiai tarkuotas citrų žieveles. Įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
Kepimo miltelius sumaišykite su miltais ir įmaišyti į sviesto ir kiaušinių masę.
Varškę pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su citrinų sultimis ir likeriu.
Suberkite išmirkytas džiovintas razinas ir smulkiai supjaustytus konservuotus persikus. Gerai išmaišykite.
Varškę sumaišykite su sviesto mase ir labai gerai išmaišykite.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Atsiliepimai