Ingredientai

Rauginti kopūstai 600 g
Baltagūžiai kopūstai 400 g
Kiauliena 200 g
Rūkytos dešrelės 200 g
Pomidorų padažas 3 šaukštai
Morkos 2 vnt.
Svogūnai 2 vnt.
Česnakai 4 skiltelės
Džiovintos slyvos 1 sauja
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Kmynai 2 šaukšteliai
Mėsos sultinys 0.5 stiklinės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Kiaulieną smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje kelias minutes.

Suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus, išspaustus česnakus ir morkas. Kepkite kol daržovės suminkštės.

Suberkite į puodą, įdėkite raugintų kopūstų, įpilkite sultinio. Troškinkite kelias minutes.

Įdėkite tarkuoto kopūsto, pomidorų padažo ir pjaustytas rūkytas dešreles.

Suberkite prieskonius ir išmirkytas ir supjaustytas džiovintas slyvas.

Uždenkite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 20-30 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla